OM PAINTED PIECES

- Colour Your World -
Painted Pieces Sweden AB är ett svenskt företag med sitt säte i Roslagen norr om Stockholm.

Vi lagerhåller hela vårt sortiment av DIY-målarfärger och dekorprodukter lokalt för omedelbar leverans direkt från oss till dig. 


Vår vision är att inspirera och väcka din inneboende skaparglädje och kreativitet!
I vårt sortiment finns några av de bästa möbel- och dekorfärgerna marknaden har att erbjuda samt ett stort utbud DIY- dekorprodukter för egen tillverkning och unik design. Hos oss hittar du världsledande DIY-varumärken som du inte finner hos din vanliga färghandel eller hobbybutik. 

Vi vänder oss till främst till privatpersoner...
Vårt sortiment passar dock både nybörjaren, pysselfantasten, hobbymålaren, möbelkonstnären, dekormålaren och proffsmålaren. Med våra färger kan du måla tavlor, inredningsdetaljer, möbler, köksluckor, väggar, golv, trappor, trädgårdsmöbler, ytterdörrar, fönster, glasverandor, lekstugor och mycket mer. Vi brinner själva för dekorativa effekter och imitationsmåleri och har genom åren utvecklat vår egen produktserie av Creative Effect Powders som även säljs via Autenticos återförsäljare världen över.

Painted Pieces är ett litet enmans- / familjeföretag som drivs av hjärtans lust på frivillig basis!
Vi befinner oss fortfarande i en tillväxtfas, marginalerna är minimala och Painted Pieces har inga anställda. Det finns aldrig mer än en familjemedlem på plats samtidigt och den som har arbetsskiftet styr hela skutan på egen hand! Av praktiska skäl erbjuder vi därför ingen kundservice och rådgivning på telefon, utan all kontakt och kommunikation sker via mail. Det är tyvärr nödvändigt för att vi ska få arbetsro och kunna arbeta effektivt och därmed också erbjuda god kundservice med dig i fokus (utan stress, avbrott och distraktion). 

Vi är inga utbildade målare eller fackmän...
Vi informerar och ger råd efter bästa förmåga och delar med oss av våra egna och våra kunders tips och erfarenheter. Vi har arbetat inom branschen sedan 2014.

Tack för att du tittade in!


Bolagsinformation

Painted Pieces Sweden AB
Org.nr: 556995-5585
Innehar F-skattesedel

Kontaktinformation

E-post: [email protected]
Adress: Kullängen 3B
Postort: 186 96 Vallentuna

Kontoinformation

Bankgiro: 690-5509
Swish: 123 488 41 02