Autentico VELVET - Väggfärg

OBS! Vi får många frågor kring Autentico samt när mer färg kommer in i lager igen... Vi beställde en mycket stor volym med färg i Mars-23 men har fortfarande varken fått färgen eller pengarna tillbaka och har nu gett upp hoppet. När du beställer kan du därför inte räkna med att du kommer kunna beställa mer vid ett senare tillfälle. Vi håller på att gå igenom sortimentet för att säkerställa vad som finns kvar och vilka kulörer vi fortfarande kan bryta. Det är många färgsorter, burkstorlekar och kulörer det handlar om, så det kommer ta tid innan vi har full koll på läget.

AUTENTICO VELVET chalk paint (helmatt 2%)
Vattenburen ♦ Miljövänlig ♦ Låg VOC ♦ Enastående vidhäftning ♦ God täckförmåga ♦  Snabbtorkande ♦ Diffusionsöppen ♦ Godkänd till barn ♦ Tillverkad i Nederländerna

Velvet är en vattenburen traditionell äkta kritfärg avsedd för målning av innerväggar och tak. Velvet har en starkare och tåligare struktur än möbelfärgen Vintage (innehåller lite zinkoxid), men är helt diffusionsöppen och tillåter fuktvandring (vattenkänslig). Utseendet är helmatt och jämnt, inte lite flammigt och oregelbundet som med kalkfärgen Venice. Grundmålning är inte nödvändigt men det kan som alltid underlätta (och ge bättre täckning) om underlaget inte är optimalt. Velvet kan vid behov förseglas med Autentico sealer, men vill du ha en fullt diffusionsöppen färg bör du varken grundmåla eller försegla.

Läs mer om Velvet ⇒

210-30