Autentico VERSANTE - Möbel / Allroundfärg

De flesta ljusa kulörer i Versante Matt är slut i lager. Mer är beställt men leveranstiden är oviss och kan vara lång. Vi kan tyvärr inte svara på när lagret är påfyllt igen.

AUTENTICO VERSANTE chalk paint (inom- och utomhus)
Vattenburen ♦ Miljövänlig ♦ Låg VOC ♦ Enastående vidhäftning (Versante Matt) ♦ God täckförmåga ♦  Lättmålad ♦ Snabbtorkande ♦ Slitstark ♦ Vattentålig ♦ Väderbeständig ♦ UV-beständig ♦ Godkänd till barn ♦ Tillverkad i Nederländerna

Versante är en vattenburen modern allroundfärg till möbler, köksluckor, väggar, tak och golv m.m. Det var den första kritfärgen på marknaden som inte behövde förseglas med t.ex. vax eller lack. Det är en mycket slitstark kritfärg vars hållbarhet fortsätter att imponera! Versante innehåller både fuktavvisande komponenter och UV-filter, vilket gör den både vatten- och färgbeständig och vi kan utan tvekan rekommendera den även till utomhus... till krukor och trädgårdsmöbler, staket, lekstugor och förråd m.m. 

Versante Matt har ca 5% glans (helmatt) och Versante Eggshell ca 15% (halvmatt). Versante Matt fäster på de flesta ytor utan omfattande grundarbete. Versante Eggshell kräver lite mer noggrant grundarbete och/eller grundmålning med t.ex. Autentico Undercoat för bästa vidhäftning.

Läs mer om: Måla med Versante ⇒

230-30