Autentico VERSANTE - Möbel / Allroundfärg

OBS! Vi får många frågor kring Autentico samt när mer färg kommer in i lager igen... Vi beställde en mycket stor volym med färg i Mars-23 men har fortfarande varken fått färgen eller pengarna tillbaka och har nu gett upp hoppet. När du beställer kan du därför inte räkna med att du kommer kunna beställa mer vid ett senare tillfälle. Vi håller på att gå igenom sortimentet för att säkerställa vad som finns kvar och vilka kulörer vi fortfarande kan bryta. Det är många färgsorter, burkstorlekar och kulörer det handlar om, så det kommer ta tid innan vi har full koll på läget.

AUTENTICO VERSANTE chalk paint (inom- och utomhus)
Vattenburen ♦ Miljövänlig ♦ Låg VOC ♦ Enastående vidhäftning (Versante Matt) ♦ God täckförmåga ♦  Lättmålad ♦ Snabbtorkande ♦ Slitstark ♦ Vattentålig ♦ Väderbeständig ♦ UV-beständig ♦ Godkänd till barn ♦ Tillverkad i Nederländerna

Versante är en vattenburen modern allroundfärg till möbler, köksluckor, väggar, tak och golv m.m. Det var den första kritfärgen på marknaden som inte behövde förseglas med t.ex. vax eller lack. Det är en mycket slitstark kritfärg vars hållbarhet fortsätter att imponera! Versante innehåller både fuktavvisande komponenter och UV-filter, vilket gör den både vatten- och färgbeständig och vi kan utan tvekan rekommendera den även till utomhus... till krukor och trädgårdsmöbler, staket, lekstugor och förråd m.m. 

Versante Matt har ca 5% glans (helmatt) och Versante Eggshell ca 15% (halvmatt). Versante Matt fäster på de flesta ytor utan omfattande grundarbete. Versante Eggshell kräver lite mer noggrant grundarbete och/eller grundmålning med t.ex. Autentico Undercoat för bästa vidhäftning.

Läs mer om: Måla med Versante ⇒

230-30