Autentico VINTAGE - Möbelfärg


AUTENTICO VINTAGE chalk paint (helmatt 2%)
Vattenburen ♦ Miljövänlig ♦ Låg VOC ♦ Enastående vidhäftning ♦ God täckförmåga ♦  Lättmålad ♦ Snabbtorkande ♦ Godkänd till barn ♦ Tillverkad i Nederländerna

Väck dina gamla möbler till liv igen!
Autentico Vintage är en vattenburen kritfärg som innehåller över 35% kalciumkarbonat som främst är avsedd till möbler, möbelkonst och dekorativt måleri.

Vintage är en färg som passar utmärkt till en lantlig och gammaldags inredningsstil samt till det bohemiska eller konstnärliga hemmet. Vintage har fantastiska egenskaper som gör det möjligt att måla klart en möbel på några timmar. Det är en färg som sannerligen bekräftar "the charm of chalk"... mästaren i sin klass, som visar oss vad det verkligen innebär att måla med krita. Vintage är en porös färg, rik på pigment och perfekt att använda tillsammans med olika dekorativa produkter och effektmedier. 

Vintage fäster på de flesta underlag utan omfattande grundarbete och är mycket lättmålad, även för nybörjaren. Den nymålade ytan behöver förseglas och skyddas med möbelvax, olja, hårdvaxolja, sealer eller lack för att bli slitstark, smutsavvisande och vattentålig.

Läs mer om: Måla med Vintage ⇒

210-30