Fusion Mineral Paint

Fusion™ Mineral Paint är en modern och professionell möbelfärg älskad av DIY- målare världen över. Det är en vattenburen ren akrylfärg som håller mycket hög kvalitet och är en av de allra bästa i sitt slag.  

Fusion™ Mineral Paint är ett komplett "all in one" system med med inbyggd häftgrund och toppskikt. Naturliga mineralpigment säkerställer en exceptionell täckning, färgdjup och färgbeständighet medan högkvalitativ akrylharts bidrar till utomordentlig vidhäftning, slitstyrka och vattenbeständighet. Fusion™ Mineral Paint  kan användas både inom- och utomhus och är stark nog även för köksluckor och ytterdörrar.

Fusion kräver minimalt med förarbete och har god vidhäftning på de flesta ytor. Naturliga mineralpigment säkerställer exceptionell täckning, färgdjup och färgbeständighet. Fusion är självutjämnande och efterlämnar minimalt med penselmärken och torkar till en vacker matt finish som efter härdning är både vattentät och slitstark. Fusion behöver inte förseglas med vax eller lack, färgen torkar till en vacker matt finish som efter härdning både är vattentät och hållbar.

Läs mer om: Måla med Fusion ⇒

75-30